CULTURA


G.M. / ACN

Francesca Aliern torna a ser l'autora més venuda per Sant Jordi a les Terres de l'Ebre



"L’Escriptora xertolina Francesca Aliern torna a ser l’autora més venuda a les Terres de l’Ebre, aquest Sant Jordi amb la seua darrera novel·la, 'Negre estalzí'. A banda d’autors nacionals com Xavier Bosch o Pilar Rahola, també han destacat el roquetenc Ramon Miravall amb el seu darrer llibre sobre la Guerra Civil a Tortosa, o Montserrat Boldú amb la proposta infantil 'El gripau Estanislau'. En general, un Sant Jordi de dos dies, amb molt bones sensacions per a llibreters i floristes a les quatre capitals de les Terres de l’Ebre.

A les Terres de l'Ebre, la xertolina Francesca Aliern, enguany amb 'Negre Estalzí', s'ha tornat a situar al capdamunt del rànquing de vendes aquest Sant Jordi. Segons Rosa Cubeles, de la llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa, també han destacat el roquetenc Ramon Miravall amb 'Tortosa 1936-1939' i la tortosina Montserrat Boldú amb la proposta infantil 'El gripau Estanislau'.

Altres publicacions destacades d'autors ebrencs han estat 'Sense Cadàver', de la periodista Fàtima Llambrich; 'La vida darrere de l'aparador', de Jesús Maria Tibau; 'Li deien Lola', de Pilar Romera, i el recull fotogràfic 'Terres de l'Ebre i Matarranya', de Vicent Pellicer.

Pel que fa a les vendes, la responsable de la llibreria tortosina ha destacat l'elevada afluència de persones que hi ha hagut durant tot el matí, malgrat que aquest dissabte ja van registrar una gran activitat. "Ahir va ser una prèvia molt forta i pensàvem que estaria més repartit, però avui ha sigut desbordant i, entre les deu i les dotze, un col·lapse. Hi ha hagut molt d'ambient, molta gent i s'han acabat molts títols", ha indicat Cubeles.

Pel que fa a les novetats d'autors de fora del territori, Xavier Bosch, Pilar Rahola, Rafel Nadal, Jaume Cabré i Sílvia Soler se situen entre els més venuts en llengua catalana a les Terres de l'Ebre, mentre que Fernando Aramburu, Javier Cercas i Carlos Ruiz Zafón encapçalen el rànquing de vendes en llengua castellana."



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació