CULTURA


Sílvia Alarcón

Les Terres de l’Ebre acullen les bodes d’argent de la mona Micaela



"Sant Carles de la Ràpita, Amposta i Poblenou del Delta viuran el proper dissabte 25 de març un esdeveniment ‘inclassificable’. Es tracta de les bodes d’argent entre la mona Micaela i el mono de l’anís, una performance que ha implicat un gran nombre d’associacions i entitats culturals del territori.

La mona Micaela és tota una icona a Tarragona des de fa quatre anys, quan el dissenyador gràfic Òscar Vives la va adquirir a un antiquari i la va exposar a l’esfera pública a través de fotografies a les xarxes socials.

Actualment la mona Micaela compta amb un nombrós grup de fans que participaran de la performance. L’activitat festiva i cultural visitarà la Diada del Vermut de la Ràpita, celebrarà el convit al Poblenou del Delta amb una paella popular i arribarà a Amposta pel Pont Penjant. La festa acabarà al Centre d’Art lo Pati amb una ofrena amb obres creades per artistes de Tarragona i les Terres de l’Ebre. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació