CULTURA


Albert Pascual

Una rua tancarà la desena edició del Mercat a la Plaça d’Amposta



"10 anys de Mercat a la Plaça. Amposta ha presentat aquest dimarts al matí el cartell inspirat amb l’estil modernista de Mucha, i que té la dona ampostina com a element principal. Una dona ampostina que és la personificació de la festa.

La Festa del Mercat a la Plaça arribarà enguany a la seua desena edició. Serà del 17 al 20 de maig. Una efemèride que l’Ajuntament vol commemorar amb dos actes destacats: el pregó inaugural a càrrec de la que va ser regidora de Cultura quan es va crear la Festa, Mar Panisello, i una rua final on desfilaran tots els personatges que durant aquests anys han ajudat a recrear la festa.

A banda, l’ajuntament també s’esforçarà en la promoció exterior de la Festa. En aquest sentit el Mercat a la Plaça tindrà presència a Barcelona a les fires B-Travel, el Mercat d’Escapades, o la Fira Modernista de Terrassa.

La Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta també es promocionarà a la localitat de Vilafamés, un municipi al costat de Castelló de la Plana amb una fira on es recrea la vida a principis del segle XX. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació