CULTURA


Albert Pascual

Una desfilada tenyirà de verd Tortosa pel Saint Patrick's Day



"Amb l'arribada de la primavera els irlandesos de tot el món surten al carrer per celebrar el dia de Sant Patrici, una festa que a les Terres de l'Ebre se celebrarà a Tortosa per segon any consecutiu els dies 16 i 17 de març.

"A tot el món celebrem el dia de Sant Patrici amb un festival com només els irlandesos sabem fer. Bevem cervesa Guiness, mengem una mica, i també fem festa i música. I el Tortosa English Festival, després de sis anys, es mostra orgullós de presentar la desfilada del Dia de Sant Patrici", ha explicat Paul O-Riordain, organitzador del Tortosa English Festival.

Una desfilada on el color verd i la festa tenyiran els carrers del centre de Tortosa a més de bona música, sempre en anglès, de conjunts d'aquí i d'allà (Cor Flumine, LaBinota, Celtic Pipers, Ian Lints, Mag Ignasi, o Sláinte Irish Music), a més dels plats i begudes més típics de la gastronomia irlandesa.

Per als organitzadors del Tortosa English Festival i el dia de Sant Patrici, fer aquesta festa suposa expandir una festivitat que se celebra a tot el món.

Un mes després se celebrarà la sisena edició del Tortosa English Festival. Un certamen que ha anat creixent any rere anys fins a consolidar-se a la ciutat.

La cita serà el 16 i 17 de març amb la celebració del Saint Patrick's Day. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació