CULTURA


G.M. / ACN

Així és la nova sèrie de Netflix amb el Festival Deltebre Dansa com a escenari



"El Festival Deltebre Dansa serà un dels escenaris de la nova sèrie documental de la plataforma Netflix, 'We Speak Dance'. La sèrie està creada i presentada per la reconeguda ballarina Vandana Hart. S'estrenarà el proper 1 de gener i recorrerà diferents països, entre ells el Líban –on s'ha gravat el primer episodi-, Vietnam, França o Nigèria. La sèrie vol mostrant diferents formes de viure la dansa així com reivindicar que la dansa "és un llenguatge internacional que connecta les persones a través de les diferents cultures, transforma vides i pot iniciar canvis socials". El festival de Deltebre serà un dels escenaris de la segona temporada. Vandana Hart i el director de la sèrie, Chris Keener, van assistir a la tretzena edició del festival deltaic el passat mes de juliol.

Els creadors de de 'We Speak Dance' van participar, durant tres dies, a la darrera edició del Festival Deltebre Dansa. Per la sèrie es va capturar part dels tallers professionals i de les classes d'iniciació, i també les actuacions de la jove balladora de flamenc, Claudia "La Debla", i l'espectacle de circ 'Lento', de la companyia Nuua. També el paisatge i els arrossars del delta de l'Ebre van protagonitzar les gravacions on Hart i Keener han conversat amb el creador i director del festival, Roberto Olivan."



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació