CULTURA


Gustau Moreno

Obituari d'estrelles del rock i del pop al Museu de l'Ebre



"El Museu de l'Ebre, ubicat a la base del pont del Mil·lenari de Tortosa, serà l'escenari a partir d'aquest dissabte de l'exposició 'Obituario', de l'artista Ildefonso García. Una col·lecció de 33 retrats de grans estrelles del rock i de la música pop que han mort durant les últimes dècades. Veritables llegendes com ara Elvis Presley, Amy Winehouse, David Bowie, Leonard Cohen, Freddie Mercury, Michael Jackson, Frank Zappa o Camarón de la Isla. "En aquest repàs, en lloc de fer un panegíric per escrit de cadascun dels 33 exquisits cadàvers, retratant-los en blanc i negre, ho he fet com millor em surt, recordant-los amb la milor de les seues cares i utilitzant cartolines de colors com a homenatge de tots aquells que van omplir les nostres vides", ha explicat García. De fet, un obituari és un llibre parroquial on s'anoten les partides de defunció i els funerals, però també la secció necrològica d'un periòdic en què es fa una notícia o comentari de la mort d'una persona.

La inauguració de l'exposició 'Obituario' serà dissabte a les 19 hores, i la mostra es podrà visitar fins al proper 10 de desembre al Museu de l'Ebre els dissabtes d'onze del matí a dos del migdia, i de cinc de la tarda a les vuit del vespre. I els diumenges, només de les onze del matí a les dos del migdia. A part, coincidint amb aquesta exposició, el diumenge 3 de desembre, al mateix Museu de l'Ebre, hi haurà la II Fira del Disc de Tortosa, organitzada amb el suport de Discos Macarras de Roquetes."



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació