CULTURA


Míriam Gavaldà

Josep Pitarch i Joan Panisello, guardonats als Premis Literaris de La Ràpita"L’Auditori Sixto Mir de La Ràpita va ser aquest dissabte l’escenari dels Premis Literaris. L’historiador Josep Pitarch es va emportar el Premi de narrativa Sebastià Juan Arbó, mentre que el ceramista Joan Panisello va ser guardonat amb el Premi d’escultura Agustí Vizcarro ‘La Pin’. Panisello, que va fer un sentit homenatge a Vizcarro, va voler recordar la seva figura i l’amistat que els va unir.

D’altra banda, l’historiador Josep Pitarch, va expressar la seva satisfaciió per haver guanyat aquest premi amb la novel·la ‘Deslliurem-nos de qualsevol mal. Memòries d’un mal content’ i va parlar del personatge amb què s’inspira l’obra.

L’acte de lliurament de premis va acabar amb l’espectacle ‘Dunes’, una proposta a dues veus que marida poesia i música, a càrrec de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, i la cantautora Montse Castellà.

"Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació