CULTURA


Cinta Bonet

Més de 1.000 persones participen a la Festa del Tren a Móra la Nova



"Unes mil dos-centes persones van assistir aquest cap de setmana a la primera edició de la Festa del Tren al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. A més, de la possibilitat de pujar a locomotores de tren en moviment, es va poder gaudir d’una visita teatralitzada “Un passeig per l’estació” a càrrec del Grup de Teatre local. També hi van haver xerrades divulgatives, tallers per als més menuts, la lectura d’un conte d’Ernest Hemingway ambientat a l’estació, jocs de taula i de rol, ball de gegants amb el capgròs del cap d’estació o un cineclub sobre una pel·lícula de temàtica ferroviària.

El president de la Fundació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova (APPFI), Jordi Sasplugas, va destacar que la renovada Festa del Tren pretenia obrir-se a tot tipus de públic.

Sasplugas també va destacar com a novetat els voluntaris en acció per explicar la tasca que es realitza al Museu del Ferrocarril dia a dia.

La propera visita teatralitzada tindrà lloc l’11 de novembre, amb motiu de la celebració de la Setmana del Turisme Industrial. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació