CULTURA


Cinta Bonet

Amposta acull la I Fira del Disc



"Amposta acollirà el proper diumenge I Fira del Disc, de deu del matí a deu de la nit i a l'Oficina de Turisme. L’alcalde, Adam Tomàs, ha explicat que es vol oferir aquell tipus d'oferta d'oci que normalment no es podem trobar a una ciutat com Amposta, i que molta gent ha de buscar a les grans ciutats.

En aquesta Fira hi participarà molta gent que aportarà els seus discs i el seu material per compartir la seva experiència, botigues del País Valencià i també gent del territori com Edgar de Ramon, Jaume Vidal o Pep Cavallé que portaran els seus vinils. Hi haurà una foodtruck, La Baldaneta, i la cervesa artesana, Vier. La regidora de Turisme i Fires, Joana Estévez, ha explicat que també hi haurà set discjòqueis que amenitzaran la Fira durant tot el dia.

Un dels organitzadors, Jaume Vidal, ha destacat que la Fira vol ser un homenatge a tots aquells pubs, discoteques, discjòqueis i tota la cultura musical feta a Amposta. Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació