CULTURA


Sílvia Alarcón

Dissabtes de Teatre portarà ‘Renard o el llibre de les bèsties’ a Ulldecona"Ulldecona escalfa motors per la 14a temporada de Dissabtes de Teatre, que arrencarà el proper 16 de setembre al Teatre Orfeó Montsià. Serà una temporada que s’allargarà fins al mes de maig i que enguany inclou una funció més. Amb un total de 10 espectacles familiars, l’agrupació teatral Ull de Teatre tornarà a acostar la cultura i les arts escèniques de qualitat al conjunt del territori. Entre els espectacles, destaca ‘Renard o el llibre de les bèsties’, millor espectacle familiar Premi de la Crítica Barcelona 2016. Jaume Coll és el president d’Ull de Teatre.

El tret de sortida de la temporada anirà a càrrec del Mag Lari i el nou xou de sala ‘Dolce Vita’, un homenatge a la pel·lícula de Fellini de l’any 1960. Però Dissabtes de Teatre també comptarà amb una altra sessió de màgia, de la mà del mag Dakris, amb l’espectacle ‘Ya no me ves’. Una altra de les cites especials per aquesta temporada serà al mes de març amb ‘Els músics de Bremen’.

Durant la presentació de la nova temporada, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha aprofitat per destacar la qualitat dels espectacles.

Les entrades ja es poden comprar online al web www.ulldeteatre.org, on també es pot consultar la resta de programació. "Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació