CULTURA


G.M.

L’Escola d’Art de Tortosa inicia el curs amb un taller de ceràmica al riu



"Un taller de ceràmica a l’aire lliure i obert a tothom serà la primera activitat del nou curs de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa. La proposta ‘Cuita de rakú a la vora del riu’ tindrà lloc aquest divendres, 1 de setembre, a l’avinguda Felip Pedrell, a l’alçada de l’embarcador del mercat de Tortosa. Es tracta d’un taller participatiu i gratuït consistent en esmaltar i coure un bol de ceràmica realitzat amb la tècnica oriental del rakú. L’activitat començarà a les 19 hores i s’allargarà fins la mitjanit. A més d’aquest taller a l’aire lliure, el centre acollirà des d’aquest dissabte i fins el l’11 de setembre la instal·lació ‘Corporea’, en el marc del Festival Eufònic.

La programació de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa per aquest inici de curs compta, també, amb l’exposició col·lectiva de ceràmica ‘Fang al foc’, que obrirà al públic 7 de setembre a les 19 hores i es podrà visitar fins l’11 d’octubre. La mostra presenta una selecció de treballs realitzats per alumnes de ceràmica del curs 2016-2017 i s’hi podran fer visites comentades.

A banda, obrir l’escola a tothom, promoure la creativitat, la formació i la difusió de l’art són, novament, els principals objectius del centre, que ja té a punt una àmplia programació d’activitats formatives per al primer trimestre d’aquest curs 2017-2018, amb un total de 27 cursos. La matrícula s’obrirà el dia 6 i les classes començaran el 19 de setembre.

A la web del centre www.dipta.cat/eadtortosa es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques programades. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació