CULTURA


Sílvia Alarcón

‘Enamora’t de la lírica’ converteix Tivissa en un pol d’atracció cultural



"Aquest divendres 18 d’agost Tivissa va donar el tret de sortida als concerts ‘Enamora’t de la lírica’, que s’inclouen dintre de la iniciativa cultural ‘Les nits a la Baranova’. Ho va fer penjant el cartell de ‘complet’ i amb un recital de lírica que va sorprendre a tots els assistents. La soprano Sara Blanch, natural de Darmós, acompanyada pel tenor Marc Sala i Josep Buforn al Piano, va oferir un recital basat en peces conegudes del ‘bel canto’ italià i també va incloure diverses peces destacades i populars del món operístic. Jordi Jardí, alcalde de Tivissa, ha destacat el valor cultural d’aquest projecte i ha tingut un record per les víctimes de l’atemptat a Barcelona.

El passat diumenge 20 d’agost el recital de lírica va anar a càrrec del baríton Carles Pachón, qui va cloure aquesta edició. El projecte ‘Les nits a la Baranova’, que ha organitzat actes durant tot el mes d’agost, té per objectiu tornar a convertir la plaça de la Baranova en un espai de convivència lúdico-festiva. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació